Сблъсъкът с предизвикателствата е необходим, когато сивотата на ежедневието роботизира мислите и действията ви на работа. Нестандартните приключения, работата в екип, рисковите ситуации и необходимостта от бърза реакция, както и мероприятията на открито, се подобрява работата в екипа.

Всеки има възможност да опознае останалите си колеги от екипа, да изяви способностите си максимално и да използва опита си, за да се справи по най-добрия начин със ситуациите.

За да бъде успешна една организация, най-важните са хората, а за да бъде постигнат баланса и хармонията, трябва да се отделя достатъчно време за работа и почивка и развлечения.

Затова екипът на клуб Survivor разработва специална индивидуална Тийм билдинг програма, която е съобразена с дейността на вашата фирма.

Всеки човек в една организация има различни потребности, но организацията работи добре само когато всяка част осъзнава мисията и поема отговорността за нея, работейки с останалите като един механизъм. Именно това са нашите Тийм билдинг програми, и ще добавят незабравимите спомени и забавления, които ви дават само екстремните преживявания. Вдишайте дълбоко и спокойно, и почувствайте вълната на прилива от енергия, който ще ви осигурим.