Събития

Клуб Survivor ви кани на 12 и 13 Април от 11ч. на Аспарухов мост, Варна за откриването на сезон 2008 с много бънджи скокове.

Нов бънджи рекорд за България във Велико Търново

661 бънджи скока за 24 часа е новият рекорд за България, който регистрира във Велико Търново на 22 и 23 март т.г. клуб Адреналин, организатор на инициативата. Това стана ясно след окончателното преброване на резултатите. Общо около 360 души участваха в рекорда, който се провежда за пета поредна година в стария град. Най-младият желаещ бе на 8 години, но секунди преди скока се изплаши и не скочи от 30-метровия мост, а най-старият бе парашутистът Владимир Колев на около 60 г. Трима от най-атрактивните скачачи ще получат и награди.

Във Велико Търново бе представен официално клуб Сървайвър, който започна да набира членове. Всеки, който има желание може да стане член на клуба като изпрати мотивационно писмо, автобиография и молба за членство - свободен текст, за предпочитане да са писани на ръка и сканирани, на мейла на Сървайвър. Клубът вече има около 15 почетни членове, повечето от които са участници в риалити шоуто по bTV. Най-смели от сървайвърите се оказаха двете близначки - Биляна и Габриела, които единствени от почетните членове присъстваха на рекорда и скочиха общо 4 пъти.

Миналогодишният рекорд във Велико Търново бе 434 скока, припомни председателят на клуб Адреналин, Росен Касабов. Той добави, че спортният календар на клуба е пълен до края на годината и обеща много приятни изненади.