„Полетът с балон около света е просто онова, което винаги съм искал", споделя американският мултимилионер и търсач на силни усещания Стивън Фосет. И той сбъдва мечтата си много пъти.

А вие мечтали ли сте да полетите с балон?

Идеята да видите отвисоко вековни гори, златни равнини, бистри реки и морета, да усещате топлата целувка на слънцето и веселият поздрав на вятъра, удивени от усещането за свобода и простор, кара ли сърцето ви да потреперва в очакване и наслада? Това силно, смело, но и изключително романтично приключение ви предлага клуб Survivor. Направете го с любимите си хора, с тези, които обичате, или които искате да изненадате, с тези, на които искате да сбъднете една мечта. Изберете най-нестандартния начин да кажете на половинката си, че я обичате, или да предложите брак на приятелката си! Завладяващото пътешествие с балон ще остане истински безценен спомен за вас и хората, с които ще го споделите.

А ние, от клуб Survivor, ще сме винаги с вас, за да ви вдъхнем сигурност в това невероятно начинание и да помогнем за сбъдването на една мечта!